مقالات عرقیات گیاهی

عرق زنیان

خواص عرق زنیان

1396/12/16[ ادامه ... ][نمایش : 52]

عرق سنبل الطیب

خواص عرق سنبل الطیب

1396/12/16[ ادامه ... ][نمایش : 49]

عرق شاطره

خواص عرق شاطره

1396/12/16[ ادامه ... ][نمایش : 53]

عرق بادرنجبویه

عرق بادرنجبویه و خواص آن

1396/12/11[ ادامه ... ][نمایش : 58]

عرق یونجه

خواص عرق یونجه بسیار شگفت انگیز است. یونجه به عنوان سلطان داروهای گیاهی شناخته شده است. عرق یونجه چاق کننده – مولد خون –نیرودهنده قوای جنسی – تقویت عمومی بدن – تامین استخوان بندی اطفال – درمان نرمی استخوان است. عرق یونجه را میتوان قبل از غذا یک لیوان مصرف نمود.

1396/11/02[ ادامه ... ][نمایش : 80]

عرق شوید

شوید از سبزی جات بسیار پر مصرف است و بخصوص ما ایرانی ها در غذاهای مختلف از آن استفاده می کنیم ؛ تخم شوید هم در تهیه ادویه جات ؛ بسیار مصرف دارد . عرق این گیاه خواص زیادی دارد که به بعضی از آنها اشاره می کنیم .

1396/11/02[ ادامه ... ][نمایش : 106]

عرق زیره

مقدمه ای در مورد زیره زیره‌ گیاهی‌ است‌ دوساله‌ که‌ ارتفاع‌ آن‌ به‌ ۳۰ تا ۸۰ سانتیمتر می‌رسد، ریشه‌اش‌ راست‌ و دوکی‌ شکل‌ و گوشت‌دار و ساقه‌اش‌ بی‌کرک‌ و شفاف‌ است‌ و برگ هایش‌ به‌ رنگ‌ سبز و در قسمت‌ فوقانی‌ ساقه‌ دارای‌ دمبرگ‌ کوتاهی‌ است‌ که‌انتهای‌ آن‌ به‌صورت‌ غلافی‌ ساقه‌ را فرامی‌گیرد، گل‌ آذین‌ آن‌ چتر مرکب‌ و گل هایش‌ کوچک‌ و سفید رنگ‌ است‌ و میوه‌اش‌ بیضی‌ شکل‌ به‌ رنگ‌ قهوه‌ای‌ تیره‌ یا مایل‌ به‌ زردو شفاف‌ است‌ و زیره در کرمان بیشترین سطح کشت را دارد. زیره سوغاتی کرمان است و در کتب قدیم به آن «کمون» گفته می‌شد. زادگاه اولیه آن کرمان است که نوع سیاه آن در آنجا پرورش پیدا کرده است. بیشتر در سواحل رودخانه‌ها می‌روید و زراعت آن به آب زیادی احتیاج ندارد. دارای رنگ‌های مختلفی از جمله سیاه، سفید، سبز، صورتی، زرد، قهوه‌ای و خاکستری است. بذر آن به دو شکل بیضی و دراز است. به طور کلی انواع زیره دارای یک اسانس روغنی فرار است که ترکیبی از چند ماده دارویی و موثر مثل تانن، رزین. صمع، نوعی الکل و کمی ترکیبات نیتروژن است. اروپاییان از آن به عنوان ادویه غذا استفاده می‌کنند. اگر به پنیر اضافه شود باعث افزایش قدرت نگهداری پنیر و خوشبو شدن پنیر می‌شود. یک نوع از زیره نیز به آن اضافه می‌شود که می‌تواند خاصیت لاغری داشته باشد. زیره با برخی از مواد غذایی ترکیب می‌شود و خواص جادویی از خود به جای می‌گذارد.

1396/09/29[ ادامه ... ][نمایش : 105]

عرق پونه

استفاده از عرق پونه و بخوری گیاه پونه برای درمان سینوزیت بسیار موثر و مفید است. همچنین استفاده از این عرق گیاهی برای درمان گلو درد بسیار مفید است.

1396/09/29[ ادامه ... ][نمایش : 107]

عرق بیدمشک

بیدمشک گیاهی است ملین و تقویت کننده قلب ،اعصاب و محرک قوای جنسی .این گیاه داروئی دستگاه گوارش را تقویت کرده و اشتها را افزایش می دهد.

1396/09/29[ ادامه ... ][نمایش : 88]

عرق گل ختمی - معتدل

خواص عرق گل ختمیختمی از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و بطور كلی روی تمام اعضای بدن مخصوصا روده ها ، ریه ها ، معده ، كلیه ها و مثانه موثر است

1396/09/26[ ادامه ... ][نمایش : 65]

عرق کاسنی - سرد

یکی از مفید ترین عرقیجات گیاهی، عرق کاسنی است که سبب بهبود وجلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها می شود ودر طب باستانی به عنوان یک گیاه دارویی معرفی شده است.

1396/09/26[ ادامه ... ][نمایش : 45]

عرق اسطو خودوس - گرم

اسطوخودوس (که به زبان انگلیسی به آن Lavender گفته می شود) گیاهی است با خواص دارویی و درمانی فراوان که از گذشته های دور برای مصارف بسیاری از آن استفاده می شده است. در مقاله «خواص اسطوخودوس – ۲۰ خاصیت اسطوخودوس برای سلامتی» می خواهیم شما را با مهمترین فواید اسطوخودوس آشنا سازیم که از آن جمله می توان به خواص اسطوخودوس برای سرماخوردگی، کاهش فشار خون، درمان سردرد، کاهش استرس و ایجاد آرامش اشاره نمود. به علاوه اسطوخودوس و فرآورده های آن همچون روغن اسطوخودوس، عصاره اسطوخودوس و چای یا دمنوش اسطوخودوس فواید دیگری نیز دارد. در قسمت آخر مقاله به صورت مبسوط به بررسی خواص اسطوخودوس برای پوست خواهیم پردازد و فواید اسطوخودوس برای موها بررسی می شود.

1396/09/26[ ادامه ... ][نمایش : 41]

عرق بابونه - گرم

عرق بابونه خواص شگفت انگیزی دارد. از گیاه بابونه به صورت دمنوش و یا عرق بابونه استفاده می شود. یکی از خواص عرق بابونه درمان سردردهای میگرنی است.

1396/09/23[ ادامه ... ][نمایش : 61]

عرق نعناع

عرقیات مختلفی در ایران وجود دارد که از گذشته های دور در طب سنتی ایرانی از آن استفاده می شده است. یکی از این عرقیات که فواید آن بسیار زیاد است ، عرق نعنا می باشد ، مقالات وکتب های زیادی در رابطه با این ماده نوشته شده است. بسیاری از مراجع و کتاب های مربوط به طب گیاهی، تاریخچه تقطیر و تولید عرق های گیاهی را ایران و مردم این کشور می دانند. بر اساس اطلاعات موجود در این کتاب های مرجع، تولید عرق گیاهی به ابن سینا و دوره های پس از او نسبت داده شده است…

1396/09/22[ ادامه ... ][نمایش : 125]

عرق گشنیز

گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه که بومی جنوب غرب آسیا و غرب تا شمال آفریقاست به طور گسترده ای در خاورمیانه، منطقه مدیترانه، هند، آسیای جنوبی، آمریکای لاتین، چین و آفریقا مورد مصرف قرار می گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.

1396/09/22[ ادامه ... ][نمایش : 188]

عرق کاکوتی

از خواص عرق کاکوتی بیشتر در درمان اختلالات گوارشی نظیر اسهال و دل پیچه استفاده می‌شود. در ادامه با سایر خواص عرق کاکوتی آشنا شوید.

1396/09/22[ ادامه ... ][نمایش : 198]

عرق بومادران

عرق بومادران خواص بسیار فراوانی دارد و از آن در طب سنتی به عنوان ضد تب و سرماخوردگی استفاده می‌شود، همچنین در بهبودی مشکلات جسمی و روحی نیز کاربرد دارد.

1396/09/22[ ادامه ... ][نمایش : 103]
درگاه کاربران

نام کاربری :

کلمه عبور :

کد امنیتی :

ثبت نام - بازیابی گذرواژه

تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
طراحی سایت در : طراحی سایت