دمنوش چای زرشک

خواص دمنوش چای زرشک و طرز تهیه ی آن

زرشک درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است. چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است. برگ‌های آن بیضی شکل با دندانه‌های اره‌ای و میوه اش قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌است. کلیه ی قسمت های گیاه از جمله میوه ، برگ ، ریشه ، پوست ریشه ، ساقه و گل آن مورد استفاده دارویی می باشد.
نام علمی: Barberry یا Berberies vulgaris
طبیعت: از نظر طب سنتی ایران این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.

خواص:
–  دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
–  همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
–  به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
–  دمنوش آن ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.
–  دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
–  تقویت کننده قلب و کبد است.
–  زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
–  بی اشتهایی را برطرف می کند.
–  فشار خون را پایین می آورد.
.
موارد منع مصرف:
–  خانم های باردار از مصرف آن خودداری کنند.
–  میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.

.
طرزتهیه:
دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای 80 درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت 10 دقیقه دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمايل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    زرشک

    دمنوش زرشک و خواص آن

    بالسک

    کلیشم

    گیلان

    خلشکوه

    زاغه

    اردوسامان


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 4 = ?
    درگاه کاربران

    نام کاربری :

    کلمه عبور :

    کد امنیتی :

    ثبت نام - بازیابی گذرواژه

    تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
    طراحی سایت در : طراحی سایت