دمنوش میوه گل نسترن

خواص دمنوش گل نسترن و طرز تهیه ی آن

میوه تازه گل نسترن (هیپس) حاوی ۵/۰ تا ۷/۱ درصد ویتامین C می‌باشد که ترکیبی از آسکوربیک اسید و هیدرو اسکوربیک اسید است.میزان ویتامین C میوه خشک موجود در بازار، ممکن است مختلف باشد. در آزمایشی که با روش رنگ‌ سنجی و تین لایه کروماتوگرافی انجام گرفت، مشخص شد کاهش ویتامین C بستگی به مقدار خرد کردن و ذرات این میوه دارد؛ به عنوان مثال در صورتی که میوه فقط نصف شود، میزان ویتامین C موجود در آن پس از یک سال و نیم نصف می‌شود، در حالی که اگر خرد شود، پس از شش ماه صددرصد ویتامین C آن از بین می‌رود.با وجودی که در بعضی منابع از میوه گل سرخ به عنوان غنی‌ترین منبع ویتامین C یاد شده، ولی منابع طبیعی غنی‌تری نیز گزارش شده‌اند. مرکبات ۵۰ میلی‌گرم، کلم بروکلی خام و کیوی حدود ۱۰۰ میلی‌گرم، بعضی سبزیجات مناطق گرمسیری ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی‌گرم، میوه گل‌سرخ ۱۲۵۰ میلی‌گرم، آسرولا ۱۰۰۰ تا ۲۳۳۰ میلی‌گرم و مارجون ۳۱۵۰ میلی‌گرم در هر صد گرم ویتامین C دارند.میوه گل‌ سرخ همچنین حاوی ویتامین‌های A1، B1، B2، B3 و K می‌باشد.از دیگر ترکیبات این میوه، پکتین (۱۱ درصد)، تاتن‌ها (۲ تا ۳ درصد)، اسید سیتریک و اسید مالیک، فلاونوئیدها، رنگدانه‌های زرد و قرمز مخصوصاً کاروتنوئیدها، وانیلین، اسانس و قندها را می‌توان نام برد.

میوه ی نسترن بعد از اینکه گل های این گیاه تمام شدند به وجود می اید و پس از اینکه کاملا رسیده شود ، از رنگ سبز به رنگ قرمز تغییر رنگ می دهد .شما با نوشیدن دمنوش و چای میوه گل نسترن مقادیر زیادی از ویتامین C را دریافت خواهید کرد . باید توجه داشته باشید که اگر  میخواهید این میوه را خشک کرده تا بعدا بتوانید با ان دمنوش درست نمایید ، از خرد کردن میوه ها جلوگیری کنید زیرا مقادیر زیادی از ویتامین C آن از بین می رود .هم چنین می توانید به صورت تازه از این میوه های خوشرنگ استفاده کرده و چای میوه گل نسترن را طبق دستوری که در ادامه شرح می دهیم درست کرده تا مقداری زیادی ویتامین C و آنتی اکسیدان ها را دریافت کنید . از خواص این میوه می توان به خاصیت های زیر اشاره کرد :کاهش دهنده ی تشنگی/کاهش دهنده ی التهاب معده/ادرار آور ، ملین/کاهش دهنده قند خون و فشار خون/تقویت کننده قلب و اعصاب آرامبخش و رفع خستگی/برطرف کننده عوارض کمبود ویتامین ث/موثر در درمان نارسایی‌های کلیوی و مجاری ادراری/طرز تهیه چای میوه گل نسترن/.

برای درست کردن چای میوه گل نسترن در یک قوری که اگر از جنس مس باشد خیلی بهتر است و اگر هم نداشتید ، می توانید از قوری چینی استفاده نمایید ، تعداد ۱۵ عدد از میوه نسترن را که ترجیحا از نوع تازه ی آن باشد، به همراه دو لیوان آب جوش و مقداری نبات بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه  روی حرارت غیر مستقیم دم بکشد  .می توانید  در تهیه چای میوه گل نسترن ، میوه ها را به دو قسمت تقسیم نمایید و سپس در قوری بیندازید . بعد از اینکه دمنوش آماده شد آنرا با اسفاده از صافی ، صاف کرده و در فنجان یا لیوان مورد نطر سرو نمایید . شما می توانید به طور معمول در چای که به صورت روزانه دم می کنید مقداری عرق گل نسترن را اضافه کنید و از طعم و بوی خوش آن لذت ببرید .توصیه می کنیم که در مصرف چای میوه گل نسترن  و هم چنین هیچ نوع ماده ی غذایی و مواد گیاهی با این دیدگاه که  گیاهی است و ضرری ندارد ، زیاده روی نکنید. زیرا مصرف بیش از اندازه از هر ماده ی خوراکی می تواند عوارضی داشته باشد .

.


تصاویر این صفحه
تنظیمات

یادداشت کاربران

درج یک یادداشت :

نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
8 + 7 = ?
درگاه کاربران

نام کاربری :

کلمه عبور :

کد امنیتی :

ثبت نام - بازیابی گذرواژه

تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
طراحی سایت در : طراحی سایت