دمنوش ریحان

خواص دمنوش ریحان و طرز تهیه ی آن

این بار می‌خواهیم یک دمنوش گیاهی دیگر را معرفی کنیم، دم‌نوش گیاه ریحان دارای خواص بسیار زیادی است، پیشنهاد می‌کنیم گاهی این دمنوش را جایگزین چای سیاه کنید.

خواص درمانی دمنوش ریحان :
این بار می‌خواهیم یک دمنوش گیاهی دیگر را معرفی کنیم، دم‌نوش گیاه ریحان دارای خواص بسیار زیادی است، از جمله: آرام بخش و نشاط آور، برطرف کننده گلودرد، ضد دل‌پیچه و تهوع و مناسب برای دستگاه گوارش.


پیشنهاد می‌کنیم گاهی این دمنوش را جایگزین چای سیاه کنید.

طرز تهیه دمنوش ریحان:
برای تهیه این دمنوش چند برگ ریحان را در یک قوری آب با ۸۰ درجه بریزید تا  به مدت ۴ الی ۵ دقیقه دم بکشد، حالا دمنوش ریحان آماده است.
در صورت تمایل به شیرین کردن می‌توانید از مقداری عسل استفاده کنید.

مشخصات دمنوش ریحان:
دمنوش ریحان با رنگی شبیه به دمنوش رزماری و عطری فوق العاده دلنشین می تواند یه پیشنهاد خوب برای یک روز شلوغ و پر استرس باشد. طعم این دمنوش اغلب سلیقه ها را راضی نگه می دارد. دقت داشته باشید که میزان برگ ریحانی که برای تهیه دمنوش از آن استفاده می کنید بر روی میزان تندی آن تاثیر مستقیم دارد. پیشنهاد می کنیم در صورت تمایل برای شیرین کردن آن از عسل کمی استفاده کنید تا از طعم اصلی آن بیشتر لذت ببرید.

منبع:farateb.com


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    ریحان

    ریحانه

    دمنوش ریحان و خواص آن

    طرز تهیه ی دمنوش ریحان

    کلیشم

    سبزی

    خلشکوه


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 4 = ?
    درگاه کاربران

    نام کاربری :

    کلمه عبور :

    کد امنیتی :

    ثبت نام - بازیابی گذرواژه

    تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
    طراحی سایت در : طراحی سایت