دمنوش چای سبز

خواص دمنوش چای سبز و طرز تهیه ی آن

چای سبز
محققان بر این بارو هستند که پولیفنول های موجود در چای سبز نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد؛ به خاطر اینکه این ترکیبات می‌توانند روند رشد سلول‌های سرطانی را کند کرده و آن‌ها را نابود کنند. نتایج پژوهشی که روی 472 زن مبتلا به سرطان سینه انجام شده است نشان می‌دهد رشد و انتشار سلول های سرطانی در خانم‌هایی که چای سبزی بیشتری می‌نوشند کمتر است.

بررسی‌های دیگری که روی سرطان پوست حیوانات آزمایشگاهی انجام شده نشان می‌دهد تومورهای حیواناتی که چای سبز می‌نوشند رشد کمتری نسبت به حیواناتی که آب می‌نوشند دارد. این چای مفید همچنین باعث کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیمار‌ی‌های قلبی عروقی و سکته قلبی شده و حتی پوسیدگی دندان ها را نیز کاهش می‌دهد.


نتایج پژوهشی که در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد افراد 55 سال و بالاتری که روزانه یک فنجان چای سبز می‌نوشند به میزان 38 درصد کمتر در معرض کاهش قدرت مغز قرار می گیرند. این میزان با نوشیدن دو فنجان چای سبز در روز به 54 درصد نیز می‌رسد. در واقع افرادی که چای سبز می‌نوشند کمتر در معرض ابتلا به بیماری های زوال عقل قرار می‌گیرند.

نتایج پژوهش‌های اخیر نیز نشان می‌دهد که استفاده از چای سبز به صورت ماسک یا کمپرس به کاهش جوش و آکنه کمک می‌کند.

برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
 


تصاویر این صفحه
تنظیمات

یادداشت کاربران

درج یک یادداشت :

نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
6 + 3 = ?
درگاه کاربران

نام کاربری :

کلمه عبور :

کد امنیتی :

ثبت نام - بازیابی گذرواژه

تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
طراحی سایت در : طراحی سایت