دمنوش زعفران

خواص دمنوش زعفران و طرز تهیه ی آن

بانشاط و سرزنده شوید!
اگر نصف قاشق مرباخوری سرخالی زعفران با دو، سه لیوان آب‌جوش مخلوط شود و مقداری نبات، چند قطره آبلیمو و حتی مقداری گلاب به آن اضافه كنید از اثرات نشاط‌آوری و ضدافسردگی بسیار قوی زعفران بهره خواهید برد. این نوشیدنی كه نیاز چندانی به دم كشیدن ندارد، بدن را هم خوشبو می‌كند اما ممكن است باعث تپش قلب و سردرد شود بنابراین افرادی كه سابقه تپش قلب یا سردردهای ضربان‌دار دارند، نباید از این دمنوش استفاده كنند. مصرف این دمنوش در سیكل‌های ماهانه خانم‌ها نیز توصیه نمی‌شود چراكه مثل زنجبیل و دارچین باعث افزایش خونریزی می‌شود.

موارد منع مصرف:
استفاده از این دمنوش در دوران بارداری منع مصرف دارد زیرا موجب سقط جنین می شود.

طرز تهیه: آب را در ظرف مناسبی بریزید، زعفران و عسل را اضافه و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید مواد روی حرارت متوسط حدود 5 دقیقه به آرامی بجوشند. سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده و در فنجان بریزید و سرو کنید. نوش جان!


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    زعفران

    دمنوش زعفران

    طبیعت

    کلیشم

    خلشکوه

    گیلان

    طرزتهیه ی دمنوشها


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    7 + 1 = ?
    درگاه کاربران

    نام کاربری :

    کلمه عبور :

    کد امنیتی :

    ثبت نام - بازیابی گذرواژه

    تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
    طراحی سایت در : طراحی سایت