دمنوش زیره

خواص دمنوش زیره وطرز تهیه ی آن

یك بادشكن طبیعی
برای تهیه دمنوش زیره بهتر است یك شب تا صبح یكی، دو قاشق مرباخوری زیره را در سركه خیس كنید و بعد، زیره‌ها را از سركه خارج و آنها را در یك لیوان آب جوش دم كرده و میل كنید. این دمنوش هم برای رفع نفخ بسیار خوب است اما از آنجا كه افراد مختلف مزاج‌های متفاوتی دارند، این دمنوش‌های خانگی را بهتر است فقط یكی، دو بار در هفته میل كنند و استفاده بیشتر از این مقدار با مجوز پزشك باشد. همچنین مصرف دمنوش‌های گیاهی در دوران بارداری توصیه نمی‌شود چون بعضی از این گیاهان برای شرایط خاص بارداری مناسب نیست و اگر خانمی در این دوران اصرار بر استفاده از دمنوش دارد، حتما باید با مجوز متخصص طب سنتی این كار را انجام دهد.

 می توانید مقداری زیره سبز تهیه نمایید و برای درست کردن دمنوش زیره به آسانی و در کوتاه ترین زمان لازم است که ، یک قاشق غذاخوری زیره را به همراه میزان دلخواه عسل و یا نبات برای شیرین نمودن آن در یک قوری ریخته و دو لیوان اب به آن بیفزایید و بر روی حرارت کتری یا سماور بگذارید تا دم بکشد .زمانی که رنگ دمنوش شما زرد شد و بوی مطبوع زیره را حساس کردید ، تقریبا ۲۰ دقیقه بعد ، چای زیره آماده است و میتوانید میل بفرمایید به خصوص بعد از غذا برای هضم و جلوگیری از نفخ بسیار مفید است .


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    زیره

    دمنوش

    طرزتهیه-دمنوشها

    طبیعت

    درمان

    کلیشم

    انبوه

    گیلان

    خلشکوه


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    7 + 3 = ?
    درگاه کاربران

    نام کاربری :

    کلمه عبور :

    کد امنیتی :

    ثبت نام - بازیابی گذرواژه

    تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
    طراحی سایت در : طراحی سایت