دمنوش دارچین

خواص دمنوش دارچین و طرز تهیه ی آن

اگر دیابت دارید. . .
پودر دارچین باعث کدر شدن دمنوش می‌شود اما خوب است دو، سه قلم چوب دارچین را با آب سرد شسته، خوب خرد كنید و یك تا دو ساعت روی حرارت بگذارید تا هم رنگی شبیه چای داشته باشد و هم خواص آن كامل خارج شود. دمنوش دارچین نشاط‌آور بوده و برای درمان افسردگی‌ها كمك‌كننده است، همچنین كاهنده قند خون برای دیابتی‌ها و نیز كاهنده چربی خون است. دمنوش دارچین هم مثل دمنوش زنجبیل بهبوددهنده دردهای مفصلی است و می‌تواند خواب افرادی كه دچار پرخوابی هستند را كمتر كند. نوشیدنی دارچین بوی بد دهان را با عطر خاصش از بین می‌برد و در كاهش عفونت‌های دندانی اثر مثبت دارد اما مصرفش در دوره‌های ماهانه بانوان توصیه نمی‌شود چراكه تا حدودی باعث افزایش خونریزی می‌شود.

طرز تهیه:
چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای 80 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه دم کنید. در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از نبات استفاده کنید. اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش به آن باعت می شود طبع گرم دارچین تعدیل شود.


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    دارچین

    دمنوش

    دمنوشها

    درمان

    گیاهان_دارویی

    طبیعت

    گیلان

    کلیشم

    خلشکوه


    یادداشت کاربران

    درج یک یادداشت :

    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    6 + 3 = ?
    درگاه کاربران

    نام کاربری :

    کلمه عبور :

    کد امنیتی :

    ثبت نام - بازیابی گذرواژه

    تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
    طراحی سایت در : طراحی سایت