دمنوش زنجبیل

خواص دمنوش زنجبیل و طرز تهیه ی آن

یك نوشابه انرژی‌زای گیاهی
نصف قاشق مرباخوری پودر یا به اندازه یك بند انگشت كامل از زنجبیل تازه را خرد كرده و با دو لیوان آب جوشانده و میل كنید تا یك روز پر از انرژی داشته باشید. اگر طعم این دمنوش برای‌تان تند و غیرقابل تحمل است،  چند قطره آب لیمو و مقداری عسل به آن اضافه كنید. این دمنوش باعث نشاط بسیار می‌شود؛ به‌خصوص اگر آن را صبح میل كنید فرد روزی بسیار پرانرژی و پرتلاش خواهد داشت. همچنین این دمنوش بهبوددهنده دردهای مفاصل و نفخ معده است، اما می‌تواند برای مبتلایان به زخم یا درد معده بسیار خطرناك باشد و سوزش معده یا سوزش زخم معده را افزایش می‌دهد.
 زنجبیل در افرادی كه سردردهای ضربان‌دار دارند، باعث تشدید سردرد می‌شود و به همین دلیل باید با احتیاط مصرف شود، اما افرادی كه ضعف هضم دارند و بعد از خوردن دو، سه قاشق غذا احساس پری و سیری می‌كنند، می‌توانند برای تقویت هضم از این دمنوش استفاده كنند اما نوشیدن بیش از یك لیوان از این دمنوش به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

آب  ۴ لیوانشکر قهوه ای  ۳/۴ پیمانه زنجبیل۱/۴ پیمانه چای کیسه ای ۳ عددلیمو۲ عددعسل۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

 

 


تصاویر این صفحه
تنظیمات

مطالب مرتبط


    این پرونده را به اشتراک بگزارید :

    Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn StumbleUpon Email

    برچسب ها

    زنجبیل

    دمنوش

    دمنوشها

    خواص_دمنوشها

    سلامتی

    طبیعت

    درمان

    درگاه کاربران

    نام کاربری :

    کلمه عبور :

    کد امنیتی :

    ثبت نام - بازیابی گذرواژه

    تمامی حقوق این سایت متعلق به کوکلات می باشد .
    طراحی سایت در : طراحی سایت